8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Venlo

Details over dit uitje
De Kolonisten van Venlo

Het bekende bordspel de Kolonisten van Catan komt in leven door Venlo Evenementen. Ga in het centrum van Venlo aan de slag met het veroveren van gebieden, plunderen van grondstoffen en meer van dat alles. Deze live versie van Kolonisten verandert het bordspel in een heuse ontdekkingstocht door de stad.

Aan de start van het spel wordt uw gezelschap opgedeeld in verschillende teams. Ieder team wordt voorzien van een tablet om het spel te kunnen spelen. Bekende elementen uit het bordspel komen terug, zo kunnen er ontwikkelingskaarten gekocht worden en ridderkaarten worden gespeeld. Redeneer als een echte Kolonist en probeer de tegenstander te verslaan.

Om het spel onvergetelijk te maken zijn er wat extra foto opdrachten aan toegevoegd. Zo ziet u terug waar u allemaal bent geweest en welke verre tochten u al heeft afgelegd. Het beste team kan de felbegeerde hoofdprijs in ontvangst nemen tijdens de gezellige prijsuitreiking!

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame of als dinergame!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Venlo Evenementen uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan