8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

DJ Workshop in Venlo

Details over dit uitje
DJ Workshop in Venlo

Heb jij er altijd al van gedroomd om als een echte Martin Garixx op het podium te staan? Boek dan snel de DJ workshop van Venlo Evenementen en wie weet sta jij binnenkort te draaien als een echte DJ!
Wacht nog even met het aanschaffen van je nieuwe auto, eerst nog even die DJ Workshop van Venlo Evenementen volgen! Na deze workshop weten jullie alles van de DJ-technieken, van scratchen en mixen tot beatmatchen. Deze workshop is ideaal voor kleine maar ook grotere groepen en staat helemaal in het teken van het talent en de muzieksmaak dat jullie hebben.

Tijdens deze workshop bent u met uw vrienden, familie of collega’s niet alleen bezig met de techniek maar wordt ook jullie kennis over onze fantastische dance industrie gecheckt. In duo's doe je mee aan de quiz, hiermee worden de amateurs van de professionals gescheiden! Tussendoor mag er uiteraard even lekker gedanst worden op de beats van je vrienden.

In de finale worden de beste mixen ten gehore gebracht! Wie van jullie kunnen een carrièreswitch gaan maken? Jouw mix klinkt gewoon te vet!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Scratchen, mixen en beatmatchen
  • Dancequiz
  • DJ-competition en uitreiking gouden plaat
  • Gezellige locatie in Venlo
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Reservering voor groepen boven de 75 personen:

Voor groepen boven de 75 personen wordt er ook nog een workshop MC en een dansworkshop gegeven! We bouwen in dat geval 75-100 DJ-Sets op en we leren de deelnemers niet alleen dj-en, maar ook onder professionele leiding MC-en en dansen. Tevens is er een spannende Dance-quiz tussendoor. In de finale komt alles samen en gaat het dak er nog 1x af! De groep die wint ontvangt een gouden plaat.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan