8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Percussie in Venlo

Details over dit uitje
Workshop Percussie in Venlo

De Workshop Percussie van Venlo Evenementen staat garant voor een hoop plezier met 1,5 uur trommel plezier, samen uw vrienden, familie of collega’s!

Het begint gelijk goed. U krijgt allemaal een prachtig instrument in handen en samen gaan jullie proberen de lekkerste ritmes te laten horen. Naast de djembé maakt u gebruik van shakers, claves en guiro's en natuurlijk allerlei kleine handtrommeltjes.

Vele Afrikaanse landen en oude stammen zijn u al voorgegaan. Communiceren via een groot stuk uitgeholde boomstam dat met een geitenvel is overspannen vergt natuurlijk wel enige oefening. Maar het zorgt gelijk voor een prima sfeer in de groep. Na een tijdje heeft u de 'trance' te pakken en trommelt u er lustig op los. Het hele gebouw begint met het ritme mee te schudden! Van jullie kunsten kunen ze in Senegal, Ghana en Kameroen nog heel wat van leren!

Deze cursus voor grote groepen draait vooral om samenwerken. Teambuilding is dus een belangrijk facet want anders wordt het een (t)rommeltje. Onze professionele trommelprofessor probeert uw gezelschap wat dat betreft zeer professioneel te begeleiden. Deze Percussie Workshop is ideaal om de sfeer op de werkvloer of op de vereniging te stimuleren! Natuurlijk kunt u op maandagochtend op kantoor met z'n allen nog even doortrommelen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Diverse percussie-instrumenten
  • Locatie in Venlo
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Wilt u liever een intieme Workshop Djembé in plaats van deze drukke Percussie Workshop? Voor kleinere groepen is deze Djembé workshop zelfs geschikter. Informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan