9.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 178 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Brunch in Venlo

Details over dit uitje
Get the Picture Winter Brunch in Venlo

Gaat u er juist graag op uit in de winter in plaats van de hele dag binnen zitten? Dan is de Get the Picture Winter Brunch in Venlo perfect voor u! Verken de stad door middel van een fotospeurtocht en geniet van overheerlijk eten tijdens dit winteruitje van Venlo Evenementen.

De ambiance van de binnenstad is gereed voor een verrassende stadswandeling met fotografische momenten, een heerlijke 3-gangen brunch en een hoofdprijs. Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om heerlijk te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, avontuurlijke en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

Wat gaat u nu precies doen?

U zal in drie verschillende restaurants in Venlo dineren. Tussen de gerechten door gaan jullie lekker op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje (wij raden overigens ook een warme muts aan). De teams zoeken via de kaart de beste route en ondertussen moeten er foto’s gemaakt worden van de mooiste objecten en bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft.

In het laatste restaurant wordt u ook weer welkom geheten door de begeleider die onder genot van een heerlijk dessert een prijsuitreiking verzorgt, want uiteraard kan er maar één team het beste zijn!

Programma indicatie

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 14.45 Get The Picture deel 1
14.45 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Get The Picture deel 2
16.45 – 17.30 Nagerecht

Inclusief
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Professionele begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 10,00 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan