8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Lunchspel in Venlo

Details over dit uitje
Flikken Lunchspel in Venlo

Zijn jullie voorbereid om als echte detectives op pad te gaan? Los een moordmysterie op tijdens de Flikken Venlo van Venlo Evenementen! Gelukkig hebben jullie tussen het speuren door wel nog een heerlijke pauze.

Er zal namelijk een overheerlijke lunch geserveerd worden in drie verschillende restaurants. Hoe goed jullie als detective ook zijn, met een knorrende maag werken is niet heel fijn.

Jullie gaan vandaag op zoek naar de beste rechercheur in jullie gezelschap.

Tijdens dit spannende spel in het centrum van Venlo gaan jullie onder andere op zoek naar het moordwapen en de moordenaar. Is jullie team helemaal klaar om dit mysterie op te ontrafelen?

Flikken Venlo is een geschikt uitje om jullie teamwerk te versterken, maar het kan natuurlijk ook geboekt worden als gezellig familieuitje of vrijgezellenuitje. Het gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, maar jullie krijgen wel allemaal hetzelfde dossier mee. Via verschillende opdrachten kunnen jullie steeds meer informatie verzamelen over de moord.

Is de dader weer de meest bekende huurmoordenaar van Nederland geweest of heeft een drugskartel toch wat op te biechten? Jullie doen zelf een sporenonderzoek en hopelijk kunnen jullie daarmee het raadsel ontmaskeren.

Tijdens het laatste gerecht zal jullie begeleider controleren of het dossier afgesloten kan worden en of de moordenaar ontmaskerd is. Het team dat als eerste het dossier heeft kunnen afsluiten én alle antwoorden goed heeft, wordt hiervoor rijkelijk beloond! Veel plezier!

Programma – indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Flikken game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Flikken game deel 2
17.00 – 18.00 Nagerecht

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als dinergame!

Inclusief:
  • Gezellige begeleiding
  • 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan