8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Hunted Tablet Dinner Game in Venlo

Details over dit uitje
Hunted Tablet Dinner Game in Venlo

De Hunted Tablet dinner game van Venlo Evenementen is een spannend avondvullend spel midden in het centrum van Venlo! Samen met uw vrienden, familie of collega’s bezoekt u drie gezellige restaurant in deze historische Limburgse stad en speelt u tussen de gerechten door het spannende Hunted tablet game. Met uw gezelschap proberen jullie tijdens deze avond uit de handen te blijven van de Hunters!

Het spel wordt gespeeld in twee teams. Eén team zal de rol van de hunters aannemen en het andere team zal de rol van de criminele die opgejaagd zullen worden door de Hunters! Wie heeft de beste tactiek om het andere team te misleiden en wie gaat er tot het uiterste?

Elke team krijgt van ons een plattegrond van de binnenstad van Venlo. Op deze plattegrond zijn kluizen en personage te zien. Het doel van de Hunters is om de criminelen op te sporen. Tegelijkertijd proberen de criminelen uit de handen te blijven van de hunters en de kluizen in de stad te kraken! Als de criminelen een kluis aan het kraken zijn, dan zal er een alarm afgaan en hun locatie geheeld worden.

Het team dat aan het einde van de avond het meeste geld in bezit heeft, gestolen of bewaakt, zal het spel winnen! Tijdens een welverdiend dessert zullen de winnaars bekendgemaakt worden. Kortom een spannend uitje met uw vrienden, familie of collega’s, in combinatie met een heerlijk driegangen diner!

Programma-indicatie:

18:00 - 19:00 Voorgerecht / speluitleg
19:00 - 20:00 Hunted Dinner Game deel 1
20:00 - 21:00 Hoofdgerecht
21:00 - 22:00 Hunted Dinner Game deel 2
22:00 - 23.00 Dessert en prijsuitreiking

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als lunchgame!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangendiner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team

Kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan