8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hunted Tablet Lunchgame in Venlo

Details over dit uitje
Hunted Tablet Lunchgame in Venlo

De Hunted Tablet Lunchgame van Venlo Evenementen is een middag vol spanning en misleiding midden in het centrum van Venlo! Samen met uw vrienden, familie of collega’s bezoekt u drie gezellige restaurants in de historische Limburgse stad en speelt u tussen de heerlijke lunchgerechten door het spannende Hunted tablet game. Samen met uw gezelschap proberen jullie tijdens een gezellige en uitdagende middag uit handen te blijven van de Hunters!

Tijdens de game vormen jullie twee teams en kruipen jullie in de huid van de hunters en de criminelen. De criminelen zullen uit handen moeten blijven van de Hunters en andersom moeten de Hunters de criminelen zien te pakken… Het gaat er tijdens dit spel om wie de beste tactiek heeft om de tegenpartij te slim af te zijn!

Beiden teams krijgen van ons een tablet waarom de plattegrond van de binnen stad van Venlo te zien is. Op deze plattegrond zijn kluizen en personage te zien. De criminelen hebben het doel om zoveel mogelijk geld de kluizen te stelen en uit handen te blijven van de Hunters. Als de criminelen een kluis aan het kraken zijn, dan zullen de Hunters gewaarschuwd worden en zal de locatie op de tablet gedeeld worden.

Wie is de ander te slim af en wie gaat er met het geld er van door? Aan het eind van de middag zullen de winnaars bekend gemaakt worden tijdens een welverdiend dessert. Kortom, een spannende middagactiviteit om de binnen stad van Venlo op een leuke en originele manier te ontdekken met uw vrienden, familie of collega’s.

Programma-indicatie:

11:00 - 12:00 Lunch voorgerecht/speluitleg
12:00 - 13:00 Hunted Lunch Game deel 1
13:00 - 14:00 Lunch hoofdgerecht
14:00 - 15:00 Hunted Lunch Game deel 2
15:00 - 16.00 Dessert en prijsuitreiking

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als dinergame!

Inclusief
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangendiner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan