9.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 178 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van de Kerst Quiz in Venlo

Details over dit uitje
Ik Hou van de Kerst Quiz in Venlo

De Ik hou van de Kerst Quiz is gebaseerd op onze razend populaire Ik Hou van Holland Quiz. U kent het programma vast wel, vol met gekke opdrachten, leuke liedjes en veel hilarische momenten. Beleef dit uitje nu bij Venlo Evenementen maar dan in de kerst sferen!

Of u nu met vrienden of familie een gezellig uitje in de middag of avond wilt hebben, wij zorgen ervoor dat u zich geen moment zal vervelen. ‘Christmas is in the air’!

Diverse gezellige activiteiten staan op het programma! Dit keer gaan we geen BN’ers raden en ook de liedjes van Herman van Veen en Marco Borsato zal u niet voorbij horen komen.
Tijdens ‘Ik hou van de Kerst’ staat alles in het teken van... je raadt het al... de Kerst! Kent u alle kerstfeitjes, de Nederlandstalige en Internationale kersthits? Aan het einde van het spelprogramma bent u gegarandeerd een ware kerstkenner!

U wordt met uw gezelschap opgedeeld in verschillende teams. Uiteraard kan er maar één team winnen en gaat er met de hoofdprijs vandoor. Winnen is leuk, maar meedoen is natuurlijk nog veel belangrijker.

Wij zorgen ervoor dat u helemaal in de kerststemming komt tijdens uw bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Venlo! Ho, ho, ho…..

U kunt dit spel ook boeken als dinergame!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Rad
  • Kerstattributen
  • Prijs voor het winnende team
  • Locatie in het centrum van Venlo
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

U kunt dit spel uitstekend combineren met andere activiteiten. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop. Een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Niets is onmogelijk!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan