8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de Meisjes Lunch Venlo

Details over dit uitje
Jongens tegen de Meisjes Lunch Venlo

Wie kent het bekende TV programma Jongens tegen de Meisjes niet? Het leuke is dat ook jullie dit concept nu ook zelf kunnen boeken als uitje voor met vrienden, familie of collega’s! Er zal een pittige strijd tussen de sexen losbarsten, maar gelukkig zorgen wij voor jullie eigen Tijl Beckand of Chantal Janzen als presentatie en onpartijdige jury. Het zal erom gaan spannen welk geslacht het beste uit de bus...

Wie hebben er nou eigenlijk meer kennis van het andere geslacht? Wie kan er nu beter autorijden? Hoeveel paar schoenen hebben de meeste vrouwen zo gemiddeld in de kast staan? Kunnen vrouwen echt twee dingen tegelijk? Deze middag zullen we het te weten komen door een aantal ludieke spelronden. Eindelijk zullen we te weten komen wie de ander het beste kan inschatten!

Tussendoor zullen jullie genieten van een overheerlijke lunch in een restaurant naar keuze. De lunch wordt op een leuke manier afgewisseld met de verschillende spelrondes.

Uiteindelijk spelen jullie om de hoofdprijs en natuurlijk gaat er ook een team met de eer naar huis.

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als dinergame!

Inclusief:
  • Enthousiaste spelbegeleid(st)er
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Spel benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan