8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Jongens tegen de Meisjes Diner Venlo

Details over dit uitje
Jongens tegen de Meisjes Diner Venlo

Wie kent het bekende TV programma niet? Het misschien wel een van de bekendste en leukste spelshow op TV. Het leuke is dat ook jullie dit concept nu ook zelf kunnen boeken als uitje voor met vrienden, familie of collega’s!

Er zal een pittige strijd tussen de sexen losbarsten, maar gelukkig zorgen wij voor jullie een eigen Tijl Beckand of Chantal Janzen als presentatie en onpartijdige jury. Het gaat erom spannen welk team het beste presteert.

Wie hebben er nou eigenlijk meer kennis van het andere geslacht? Wie kan er nu beter autorijden? Hoeveel paar schoenen hebben de meeste vrouwen zo gemiddeld in de kast staan? Kunnen vrouwen echt tweedingentegelijk? Deze avond zullen we het te weten komen door een aantal ludieke spelronden. Eindelijk zullen we te weten komen wie de ander het beste kan inschatten.

Tussendoor wordt er een heerlijk 3 gangen diner in een restaurant naar keuze geserveerd. We wisselen op een leuke manier de gerechten af met de verschillende spelrondes.

Uiteindelijk spelen jullie om de hoofdprijs en uiteraard om de eer. Je wil natuurlijk niet thuis komen met het verhaal dat je verslagen bent door een paar lachende vrouwen of een paar van die macho mannen....

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als lunchgame!

Inclusief:
  • Enthousiaste spelbegeleid(st)er
  • Uitgebreid 3 gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Spel benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan