8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Tablet Lunch

Details over dit uitje
Kolonisten van Catan Tablet Lunch

Venlo Evenementen zet de leukste en meest populaire bordspellen om in openlucht City Games! Bij ons reserveert u met elke grote of kleinere groep de Kolonisten van Catan in de buitenlucht. Het spel wordt gespeeld in het centrum van Venlo en wordt georganiseerd inclusief een heerlijke lunch in maar liefst drie verschillende restaurants naar keuze. Een uniek groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van avontuur en ludieke spanning!

Hebben jullie nog nooit het bordspel gespeeld? Dan krijgen jullier hier nog even de spelregels van onze versie; uw gezelschap wordt verdeeld in meerdere teams. Jullie gaan zoveel mogelijk verschillende grondstoffen verzamelen om daarna samen met uw team een dorp of stad te bouwen. Via de tablets wordt het spelgebied duidelijk en kunnen jullie aflezen waar de grondstoffen, ridderkaarten, ontwikkelingskaarten te vinden zijn. De grondstoffen zijn schaars en dus moet je proberen de andere teams voor te blijven!

Om tijdens het spel de honger te stillen, ontvangen jullie drie maal een culinaire (lunch)verrassing! Tevens wordt aan de hand van een aantal foto-opdrachten het door jullie veroverde gebied in beeld gebracht. Het beste team wordt in het laatste restaurant feestelijk gehuldigd en ontvangt onze felbegeerde Kolonisten van Catan prijs!

Programma-indicatie

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht
12.00 -13.00 Kolonisten van Catan deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Kolonisten van Catan deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als dinergame!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avontuurlijke groepsuitje van Venlo Evenementen? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan