8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Venlo

Details over dit uitje
Moordlunch in Venlo

Bent u klaar voor de spannendste lunch van Venlo Evenementen? Voorzien van kostuums, een spannend script en mysterieuze begeleiding beleeft u een lunch die u niet snel zal vergeten!

Er is een moord gepleegd en aan u de taak te ontdekken wie de dader is. Met behulp van de rechercheur gaat u dit mysterie ontrafelen. Niets is zeker tijdens deze bloedstollende lunch, behalve dat de moordenaar bij u aan tafel zit. Was het de deftige zakenman? Of misschien toch de toiletjuffrouw?

Geniet van een heerlijke lunch en laat uw fantasie in de vrije loop. De beste speurneus mag op het einde van de middag de hoofdprijs in ontvangst nemen!

U kunt dit spel ook boeken als dinergame!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Moordspeltip!!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Moordspellunch? Voor €12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan