8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz in Venlo

Details over dit uitje
Popquiz in Venlo

U kunt uw muzikale kennis grondig testen tijdens deze spetterende popquiz van Venlo Evenementen. Met de keuze uit verschillende categorien is deze quiz perfect voor ieder gezelschap!

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Weet u alles af van bands als Queen, Take That, The Script en nog vele andere artiesten? Sfeervolle muziekfragmenten en pittige vragen worden op u afgevuurd. Met onze enthousiaste showmaster is gezelligheid gegarandeerd!

Aan het begin van het spel wordt uw gezelschap opgedeeld in gelijke groepen. We bouwen de show rustig op en starten met enkele muzikale kennisvragen. Al snel wordt het tempo opgevoerd en laten we tophits uit de speakers knallen. Welk team is het fanatiekst en hangt als eerste aan de bel?
Uiteraard mag u uw eigen talent ook nog laten horen. Haal de nachtegaal in uzelf naar boven en ga ervoor, denk na en win de popquiz hoofdprijs!

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame of als dinergame!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door onze enthousiaste Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Venlo
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kunt u natuurlijk ook perfect combineren met een diner of een rondvaart. Weinig is onmogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan