8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Sherlock Holmes Tablet Game in Venlo

Details over dit uitje
Sherlock Holmes Tablet Game in Venlo

De politie heeft uw hulp nodig een moordzaak op te lossen. Midden in het centrum van Venlo speelt deze spannende tablet game zich af. Kunt u met uw groep de dader en het moordwapen achterhalen? Dan slepen jullie de hoofprijs in de wacht!

In verschillende teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Ieder team gaat voorzien van een tablet, plattegrond en handleiding op pad. U heeft anderhalf uur de tijd om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Op deze manier komt u steeds dichterbij de dader en het moordwapen. Wie van uw gezelschap is de beste speurneus?

Om wat extra hilariteit aan het spel toe te voegen zijn er ook enkele foto opdrachten in verwerkt. Welk team weet het meest realistische ‘crime scene’ na te maken? Welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto’s?

Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars van het spel bekend gemaakt. Gaat u naar het met de titel detective van de dag?

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame of als dinergame!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een consumptie
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan