8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime Tablet Game in Venlo

Details over dit uitje
Crime Tablet Game in Venlo

Dit hypermoderne spel, de Crime tablet game van Venlo Evenementen is perfect als bedrijfsuitje of om te spelen met familie en vrienden. Teambuilding staat voorop.

In teams gaat u op pad om de prachtige stad Venlo onveilig te maken. Met behulp van tablets gaat u de strijd met elkaar aan. Kruip in de huid van een echte crimineel en kraak de kluizen van Venlo. Uw buit wordt steeds groter maar pas op... De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid en probeert hier een stokje voor te steken. Als jullie gepakt worden zal de politie omgekocht moeten worden, daar gaat je geld!

Via de tablet kunnen jullie de bankrekening van andere teams in de gate houden. Vergeet ook niet van elkaar te stelen. Welk team verzameld het meeste geld?

Goede communicatie leidt tot de winst. Maar dit blijkt lastiger wanneer jullie niet de gehele tijd samen zijn. Gedurende het spel wordt u hier vast steeds handiger in. Als een echt team sluiten jullie af. Tijdens de prijsuitrijking in een gezellig Limburgs café wordt het winnende team beloond met de felbegeerde hoofdprijs.

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame of als dinergame!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 – 19 personen: €29,50 p.p. excl. BTW
20 – 29 personen: €26,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen: €24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan