9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 171 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen

Solex Tour in en om Venlo

Details over dit uitje
Solex Tour in en om Venlo


Een sportief, rustgevend en avontuurlijke Solex Tour in Venlo. Ontdenk het centrum van Venlo tijdens een Solex Experience met Venlo Evenementen. Reserveer dit uitje nu voor u en uw gezelschap, geschikt als bedrijfsuitje, vriendenuitje of gezellig met de familie.

Het enige wat u nodig heeft is een bromfietscertificaat of rijbewijs en een goed humeur natuurlijk!

Wij verwelkomen u in het centrum van Venlo, hier zullen wij u de belangrijke zaken uitleggen over uw antieke maar perfect gerestaureerde brommer. Hoe u ´m start bijvoorbeeld, best handig om te weten natuurlijk. Vervolgens krijgt u van ons een kaart met een route en gaat u met het hele gezelschap brommend de op weg!

De koeien in de wei zullen ervan opkijken als u met maar liefst 20 km/h de rust komt verstoren! Geniet van de leuke plaatsjes en het schilderachtige landschap en stop af en toe ook even voor een drankje op het terras van een café, brom ze en haije!

Inclusief:
  • Antieke Solex
  • Kaart en route, uitleg

Optioneel:

Wat dacht u van een ontvangst met koffie en Limburgse vlaai, een lekkere barbecue of een picknick na afloop van dit evenement? Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan