8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht met gids door Venlo

Details over dit uitje
Steptocht met gids door Venlo

Leer tijdens deze Steptocht met gids van Venlo Evenementen alles over de historie van de stad. Geniet ondertussen van een actieve middag samen met uw collega’s,vrienden of familie.

Onder leiding van een vakkundige gids gaat u per step langs al het moois wat Venlo te bieden heeft. Natuurlijk worden u eerst alle technieken van het steppen haarfijn uitgelegd. Hoe voorkomt u spierpijn en wat is de beste techniek om vooruit te komen? Daarna gaan we van start en stept u achter de gids aan die Venlo op zijn duimpje kent. Alle mooie plekken van de historische binnenstad vliegt als een tour aan u voorbij. Sportief en fun!

Onderweg krijgt u van alles te weten over de stad en stoppen we natuurlijk ook om even van onze wel verdiende rust te genieten op een lekker terras van een café. Erg geschikt als vrijgezellendag, bedrijfsuitje of met familie. Wie kan de gids bijhouden? Veel plezier!

Inclusief:
  • Steps
  • Pauze in typisch Venlo café of terras
  • Enthousiaste begeleiding (échte Venlonaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Venlo with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Venlo.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan