8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in Venlo

Details over dit uitje
Strijd in Venlo

Een speurtocht in de vorm van een wedstrijd waarbij teamwork een vereiste is? Dat vindt je bij Venlo Evenementen. Strijd in Venlo is een speurtocht waarbij ondertussen allerlei gekke, leuke en uitdagende opdrachten worden uitgevoerd.

Het team dat het meest creatief is ontvangt van ons de enige echte hoofdprijs en is de winnaar van de Strijd in Venlo.

Met al zijn straatjes, steegjes en monumenten is Venlo uitermate geschikt voor een avontuurlijke speurtocht uw met familie, vrienden of collega’s.

Natuurlijk doet u uw best om als eerste uit de bus te komen, dus zorg er voor dat u niet verdwaalt! Beantwoordt alle vraagstukken zo compleet mogelijk gebruik uw fantasie. En niet afkijken, overleggen met de tegenpartij of samen met het andere team op een zonnig terras gaan zitten! Jullie zijn in strijd tegen elkaar, niet met elkaar!

Geniet van een ontspannen en ludieke strijd in Venlo en hoor van de strenge doch rechtvaardige jury welk team de strijd gewonnen heeft. Na afloop kunt u de tegenpartij nog altijd even fijn stangen! En genieten van een lekker drankje natuurlijk.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • 1 consumptie
  • Teambuilding
  • Prijs voor beste team of koppel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan