8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

The Hangover Tablet Game in Venlo

Details over dit uitje
The Hangover Tablet Game in Venlo

Venlo Evenementen biedt u een uniek vrijgezellenuitje aan: The Hangover. Deze virtuele game gaan jullie spelen in het prachtige centrum van Venlo. Daarbij kunnen we hilariteit, actie en ontspanning garanderen. Durf jij het avontuur aan te gaan?

The Hangover, wie heeft de film niet gezien? Ook jullie hebben gisteren een fantastische vrijgezellendag beleefd en daar ondervinden jullie nu de gevolgen van. Verloren tanden, gestolen portemonnees, een afgrijselijke tatoeage en knallende koppijn.

En nu het ergste: het huwelijk is vandaag en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Deze dingen dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie.

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd. Ontwijk de stripteasedanseres van gisteravond, ook de ex en de schoonmoeder van de bruidegom bevinden zich in de stad. Rennen en niet achterom kijken!

Onder het genot van een welverdiend drankje zal het winnende team bekend worden gemaakt. Valt het huwelijk nog te redden? We hopen het van harte!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie tijdens de prijsuitreiking
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een vrouwelijke variant: ‘The Wedding Planner’.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan