8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Tablet Game in Venlo

Details over dit uitje
The Wedding Planner Tablet Game in Venlo

Met The Wedding Planner wordt het gegarandeerd een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten. Houdt u van een avontuur, hilariteit en bent u een echte doorzetter? Dan is dit hét vrijgezellenfeest voor jou!

Het is de dag voor het huwelijk en het blijkt dat de ceremoniemeester er een grote rotzooi van heeft gemaakt. Er is namelijk nog vrijwel niets geregeld!

Aan jullie de taak om er alsnog een fantastische en onvergetelijke dag van te maken!

In verschillende teams gaan jullie deze virtuele game spelen in het centrum van Venlo. Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door de stad geleid.

Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen en producten te betalen die nodig zijn voor het huwelijk, zoals de ringen, de jurk, de taart etc. Dit dient vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Er is geen tijd te verliezen…!!

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd, zoals de limousine chauffeur en de fotograaf. Kijk wel uit! Ook die vervelende exen van de bruid en bruidegom begeven zich in de stad. Als zij jullie zien kunnen zij het feest morgen wel eens flink verknallen. Ontwijken dus!

Onder het genot van een welverdiend drankje wordt het winnende team bekend gemaakt. Of de bruiloft nou leuk wordt of niet, dit vrijgezellenuitje zullen jullie in ieder geval niet snel vergeten!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een mannelijke variant: ‘The Hangover’.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Minimaal aantal personen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan