8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

VR Moorddiner in Venlo

Details over dit uitje
VR Moorddiner in Venlo

Venlo Evenementen biedt u een dinerspel aan gericht op teambuilding, een speciale ervaring en uiteraard goed eten. Perfect als bedrijfsuitje of met vrienden en familie. Samen gaan jullie aan de slag de moord op te lossen, deze moord speelt zich af in een speciale virtuele wereld...

Virtual Reality, ook wel de virtuele werkelijkheid (VR) genoemd, is een gesimuleerde omgeving die met behulp van een volledig omsloten VR-bril de gebruiker een ervaring geeft alsof hij of zij er daadwerkelijk in deelneemt. Onze spelbegeleider zal u instructies geven met betrekking tot de apparatuur en het doel van het spel. Hierna gaan we van start.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in teams van vier personen. Ieder team gaat aan de slag de moord op te lossen. Het spel bestaat uit meerdere rondes waarin bij iedere ronde een ander teamlid de bril draagt. Teamwork is dus essentieel om de moord op te lossen. Ontdek het moordwapen, de moordlocatie en natuurlijk wie de dader is. Kunnen jullie goed presteren onder druk? Goed analyseren en de juiste vragen stellen? De moordenaar zou u zomaar te slim af kunnen zijn.

Wellicht kruipen jullie juist liever in de huid van beruchte bankrovers, dat kan ook als u kiest voor het spel ‘La Casa de Papel VR-game’.
Tussen de verschillende spelrondes in kunt u genieten van een heerlijk drie gangen diner naar keuze. Op deze manier ervaart u de perfecte balans tussen spanning en ontspanning.

Dit spel is ook te boeken als lunch spel of als los spel!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie in het centrum van Venlo
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Kleinere groep?

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan