8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

VR Moordlunch in Venlo

Details over dit uitje
VR Moordlunch in Venlo

Teambuilding, een uitgebreide lunch én een nieuwe ervaring komen samen bij de VR-moordlunch van Venlo Evenementen. In het centrum van Venlo wordt uw gezelschap ontvangen in een gezellig restaurant. Na een korte introductie gaan we snel van start, waarbij de lunchgerechten en de spelrondes elkaar afwisselen. Gegarandeerd een geslaagde middag!

Virtual reality (VR), is een gesimuleerde omgeving die met behulp van een volledig omsloten VR-bril de gebruiker een ervaring geeft alsof hij of zij er daadwerkelijk in deelneemt. Onze spelbegeleider zal u instructies geven met betrekking tot de apparatuur en het doel van het spel en vervolgens treden jullie toe tot die bijzondere virtuele wereld!

Elke ronde gebruikt een ander teamlid de VR-bril. Het is essentieel dat u en uw teamgenoten goed communiceren, want alleen zo kunnen jullie de opdrachten tot een goed einde brengen! Gaan jullie een moordzaak oplossen of kruipen jullie liever in de huid van een criminele bende (zoals La Casa de Papel)?

Uiteindelijk kan er maar één team met de hoofdprijs naar huis. De lunchgerechten zullen er echter voor zorgen dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat. We zien u snel!

U kunt dit spel ook boeken als dinerspel of als los spel!

  • Professionele begeleiding
  • Moderne VR-brillen
  • Uitgebreide lunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Venlo
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor €12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan