8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Venlo

Details over dit uitje
Walking Dinner in Venlo

Met de Walking Dinner van Venlo Evenementen maakt u een gezellige en leuke stadswandeling door Venlo. Deze stadswandeling wordt gecombineerd met een heerlijk driesgangen menu in drie verschillende restaurants in het centrum van deze Limburgse stad!

De Walking Dinner van Venlo Evenementen wordt begeleid onder leiding van een gids die u van links naar rechts alle mooie plekken van Venlo laat zien en vertelt u leuke anekdotes over Venlo. Tussen alle culinaire gerechten door krijgt u het historische centrum van Venlo te zien, de unieke gebouwen en loopt u langs de naastgelegen rivier de Maas.

Een gezellige avond voor een bedrijfsuitje met collega’s of een leuke activiteit met vrienden of familie in de Limburgse stad Venlo.

Programma – indicatie:

18.00 – 18.45 Voorgerecht
18.45 – 19.45 Wandeling
19.45 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Wandeling
22.00 – 23.00 Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste gids (échte Venlonaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor €12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Venlo with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Venlo.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan