8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat in Venlo

Details over dit uitje
Wie is de Rat in Venlo

‘Wie is de Rat’ in jouw groep? Daar gaan jullie achter komen met het ‘Wie is de Rat’ spel van Venlo Evenementen!

‘Wie is de Rat’ speelt zich af in het Limburgse Venlo, een mooie historische en feestelijke stad gelegen aan de rivier de Maas. Tijdens verschillende leuke opdrachten in het centrum van Venlo is er één iemand die de spellen probeert te saboteren.

‘Wie is de Rat’ is een activiteit wat geheel opgezet is volgens het gelijknamige tv-programma, waarin diverse teams tegen elkaar gaan strijden en de saboteur alles in de soep laat lopen.
Een ideaal teambuilding spel voor een bedrijfsuitje met collega’s of een fantastische activiteit om Venlo op een originele manier te ontdekken met familie of vrienden.

De opdrachten krijgt u vooraf van ons mee en u wandelt door het historische centrum van Venlo om ontdekkingen te doen en avonturen te beleven!

Het is natuurlijk van belang dat u iedereen een beetje in de gaten houdt, want de Rat houdt zich schuil onder uw vrienden, familie of collega’s. De Rat doet alsof er niks aan de hand is en probeert door middel van verschillende gluiperige methodes de uitkomsten van de opdrachten te laten mislukken.

De Rat probeert iedereen de groep te ontmoedigen, kaart problemen op die er niet relevant zijn en heeft nog vele andere acties om de boel te dwarsbomen!

Dit spel draait om teambuilding. Het beste team weet alle opdrachten binnen de tijd te volbrengen en komt achter de identiteit van de Rat.

Na afloop wordt het winnende team in het zonnetje gezet en reiken wij de enige echte 'Wie is de Rat' hoofdprijs uit!

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame of als dinergame!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan