8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Workshop Burlesque dansen in Venlo

Details over dit uitje
Workshop Burlesque dansen in Venlo

Betreed de wereld van Burlesque en leer de kunst van verleiden op een heel nieuw niveau. Deze workshop van Venlo Evenementen maakt van u een verleidster waar niemand meer nee tegen kan zeggen!

Tijdens deze workshop leert u op een gewaagde maar speelse manier uzelf bloot te geven. Samen met onze professionele begeleidster gaat u terug in de tijd en maakt u kennis met de wereld van show, dans, theater en verleiding uit de jaren 40.
De eindshow zal resulteren in een mooie choreografie gecombineerd met uitdagende onderdelen. U leert bijvoorbeeld uw kousen en gala handschoenen zo uitdagend mogelijk uit te trekken. Deze spannende workshop beleeft u in een ontspannen ruimte waar u er helemaal voor kunt gaan.

Tijdens de pauze kunt u even afkoelen met een drankje, u zult snel genoeg merken dat bumps, grinds en shimmy’s best intensief kunnen zijn. Trek uw mooiste hakken aan en boek de extravagante Burlesque workshop van Venlo Evenementen.

Inclusief:
  • Ervaren docente
  • Handschoenen, kousen & verenwaaiers voor tijdens de workshop
  • Locatie in Venlo
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan