8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Disco Dansen in Venlo

Details over dit uitje
Workshop Disco Dansen in Venlo

Altijd al terug in de tijd willen gaan en de échte disco dancemoves onder de knie te krijgen? Venlo Evenementen organiseert in Venlo de leuke Workshop Disco Dansen, voor lossere heupen en wervelende dancemoves.

Hoe leert u de de fijne kneepjes van het disco dansen? Niet door achter de geraniums te blijven zitten, maar door uw Afro-pruik op te zetten en met uw glitterjasje het podium op te springen!

Om in de disco sferen te komen hebben we het een en ander nodig: de mooiste glitterkleding, glimmende schoenen, een stralend humeur en een professionele begeleider of begeleidster, die dusdanig de vloer aanvegen alsof het hun beroep is!

Onder de opwekkende klanken van Kool & The Gang, Spargo, KC & The Sunshine Band laten wij oude tijden herleven en steken we iedereen in een nieuw jasje!

De cursus John Travolta extraordinaire, jazeker met dat vingertje in de lucht en een bliksemcursus Soulwalk staan op het programma. De Soulwalk is sexy, seductive, vrolijk, de ‘moves’ zijn creatief en ‘smooth’.

Leer Disco ‘The Right Way’, geniet van een actieve, gezellige workshop met Venlo Evenementen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Pruiken, boa’s en andere disco-accessoires
  • Locatie in Venlo

Tip! Neem zelf kleding uit de jaren 70 mee! Gekleurde blousen met een grote kraag, zonnebrillen en hippe schoenen of laarzen. Voor overige attributen die je nodig hebt tijdens de workshop zorgen wij.

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor deze workshop

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan