8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Djembé in Venlo

Details over dit uitje
Workshop Djembé in Venlo

Word een echte Afrikaanse krijgsheer met de muzikale Workshop Djembé van Venlo Evenementen. De percussie van de savanne kent een zeer opzwepend ritme.

Samen even lekker trommelen, voor uw vrijgezellenfeest of uitje met vrienden of familie of collega's een perfecte stoomafblazer en ludiek intermezzo.

Vele Afrikaanse stammen zijn u al voorgegaan. Communiceren via een groot stuk uitgeholde boomstam dat met een geitenvel is overspannen vergt natuurlijk wel enige oefening. Onze enthousiaste begeleiders staan u met raad en daad terzijde zodat u alles eruit haalt wat er in (de trommel) zit.

In ongeveer een uur leren we u hoe u hele roedels leeuwen kan wegjagen en hoe u gezamenlijk tot een ritmisch hoogtepunt komt waar ze in Senegal of Ivoorkust nog een puntje aan kunnen zuigen! Veel plezier tijdens deze enige echte Djembé Workshop!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Djembés
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Een percussie workshop in plaats van een djembé workshop? Ook dat kan. Bij grote groepen is deze workshop zelfs geschikter dan alleen het bespelen van een djembé. Informeer over de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan