8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Workshop Graffiti spuiten in Venlo

Details over dit uitje
Workshop Graffiti spuiten in Venlo

Heeft u altijd al eens graffiti willen spuiten maar heeft u nooit de kans gekregen om het daadwerkelijk te mogen doen? Bij Venlo Evenementen krijgt u deze kans tijdens de Workshop Graffiti spuiten in Venlo. Maar pas op voor de politie...

De beste Graffiti-artiesten zijn moderne schilders die met allerlei kleuren en fantasie de mooiste kunstwerken maken, soms op gebouwen, soms onwaarschijnlijk creatief!

Start uw workshop met uitleg van onze professionele Graffiti Creators en kom alles te weten over het gebruik van kleur, diepte, spuitbussen en allerlei handige technieken voor het maken van uw perfecte graffiti kunstwerk.

Als het redelijk weer is zoeken we een plek op in de buitenwereld om onze fantasie en creativiteit los te laten gaan. We regelen natuurlijk wel een plek waar het legaal is om graffiti te spuiten.

Voor de echte creatieveling dus, bij Venlo Evenementen toveren we de Graffiti-subcultuur om in een bovengronds schilderspektakel! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door een graffiti artist
  • Buitenlocatie
  • Spuitbussen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan