8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Venlo

Details over dit uitje
Workshop Paaldansen in Venlo

Altijd al willen schitteren op de met de dans der verleiding? Beleef het met de Workshop Paaldansen in Venlo van Venlo Evenementen. De workshop wordt gegeven door een flexibele instructrice, eentje die de fijne kneepjes van het vak in de vingers heeft, of eigenlijk in de benen.

In ongeveer anderhalf uur zal de instructrice jullie onderwijzen in de edele dans van het verleiden in deze workshop van Venlo Evenementen.

Natuurlijk klimt u ook zelf in de paal tijdens deze workshop, we gaan eens kijken of de heupen wat los komen onder de denderende dreunen van de opzwepende beat.

Na wat introducerende oefeningen, beetje stretchen en buigen om de spieren op te warmen, gaat u aan de slag om de paal te beheersen. Uw vriendinnen kijken toe hoe u de leukste toeren uithaalt en naar beneden glijdt.

Onze professionele instructrice staat u met raad en daad terzijde. Zorg wel voor soepele kleding en een paar stevige dijen. Neem al uw verleidingskunsten mee naar huis en probeer ondertussen uw kunsten uit op wat lantaarnpalen onderweg!

Uitstekend geschikt voor dat leuke vrijgezellenfeest of een sprankelende appetizer voor dat leuk uitje met alle vriendinnen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Zaalhuur
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor deze workshop is het dragen van een korte broek, topje/t-shirt en makkelijke schoenen aan te bevelen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan