8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

City Adventure op de fiets

Details over dit uitje
City Adventure op de fiets

Spring op de fiets en doe mee met de uitdagende City Adventure van Venlo Evenementen! Met deze digitale speurtocht gaan jullie op ontdekkingsreis door het mooie Venlo. De tablet leidt jullie door de stad en brengt jullie langs de highlights van Venlo, maar ook langs een aantal verborgen plekjes. Welke speurneuzen gaan er met de overwinning aan de haal?

In teams van 5 tot 8 personen worden jullie op pad gestuurd. Ieder zal zijn eigen glimmende tweewieler ontvangen en elk team zal starten op een eigen startlocatie. Bestudeer de instructies en fiets vervolgens naar jullie eerste vraaglocatie. Aangekomen op een locatie kunnen jullie de vraag openen op de tablet. Goed zoeken, antwoord invullen, een teamfoto maken en daarna snel weer door! Welk team weet de begeleider te verrassen met fantastische (team)foto’s?

Zorg er voor dat jullie team op tijd binnen komt, want te laat binnen komen kan resulteren in strafpunten! Uiteraard gaat veiligheid boven alles, maar het team dat de meeste punten krijgt gaat uiteraard met de overwinning er vandoor! We evalueren de tocht onder het genot van een welverdiend einddrankje in een gezellig Venlo's café en huldigen de winnaars. Zijn jullie er klaar voor? Let’s go!

U kunt dit spel ook boeken zonder fiets of op de step!

Optioneel:

Als u met uw bedrijf komt, kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfslogo in de app te verwerken of om zelf vragen aan te leveren. Het is zelfs mogelijk om een videovraag of- boodschap toe te voegen aan het spel. Hiervoor wordt een kleine meerprijs gerekend. Informeer naar de mogelijkheden!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablet per team
  • Fiets voor iedere deelnemer
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan