8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

City Adventure op de step

Details over dit uitje
City Adventure op de step

Spring op de step en doe mee met de uitdagende City Adventure van Venlo Evenementen! Met deze digitale speurtocht gaan jullie op ontdekkingsreis met de step door Venlo. De tablet zal jullie door de stad leiden en brengt jullie langs alle highlights van Venlo, maar ook de goed verborgen plekjes... Voel je weer even kind en geniet van het steppen en van al het moois dat de stad te bieden heeft.

In teams van 5 tot 8 personen worden jullie op pad gestuurd. Ieder op zijn of haar eigen glimmende ‘kickbike’ en elk team met een eigen startlocatie. Bestudeer de instructies en step vervolgens naar jullie eerste vraaglocatie. Aangekomen op een locatie kunnen jullie de vraag openen op de tablet. Goed zoeken, antwoord invullen, een teamfoto maken en daarna snel weer door. Welk team weet de begeleider te verrassen met de meest bijzondere (team)foto’s?

Is jullie team op tijd binnen? Veiligheid gaat natuurlijk voor alles, maar te laat binnenkomen kan strafpunten op leveren! We evalueren de tocht onder het genot van een welverdiend einddrankje in een gezellig Venlo's café en huldigen de winnaars. Zijn jullie er klaar voor? Let’s go!

U kunt dit spel ook boeken zonder step of op de fiets!

Optioneel:

Als u met uw bedrijf komt, kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfslogo in de app te verwerken of om zelf vragen aan te leveren. Het is zelfs mogelijk om een videovraag of- boodschap toe te voegen aan het spel. Hiervoor wordt een kleine meerprijs gerekend. Informeer naar de mogelijkheden!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablet per team
  • Step voor iedere deelnemer
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan