8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

City Adventure in Venlo

Details over dit uitje
City Adventure in Venlo

Op ontdekkingsreis door Venlo? Met deze activiteit gaan jullie op een digitale manier een speurtocht volgen in Venlo! De tablet leidt jullie door de stad en brengt jullie langs de highlights, maar ook langs een aantal verborgen plekjes van Venlo. Welk team zal bekend komen te staan als de échte speurneuzen?

Het eerste doel van de City Adventure is om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Eenmaal aangekomen op de juiste locatie in Venlo kan de bijbehorende vraag geopend worden. De juiste antwoorden kunnen worden afgelezen maar soms zal het ook aankomen op gokken... Creativiteit tijdens de foto-opdrachten zal beloond worden. Welk team weet de begeleider te verrassen met de meest waanzinnge (team)foto’s?

Het is mogelijk jullie bedrijfslogo in de app te verwerken of om zelf vragen aan te leveren. Ook kunt u een persoonlijke videovraag of –boodschap toe te voegen aan de activiteit. Hier wordt een kleine meerprijs voor gerekend. Informeer naar de mogelijkheden!

Aan het einde van dit uitdagende spelprogramma gaan we de tocht evalueren onder het genot van een welverdiend einddrankje in een gezellig Venloos café. Zijn jullie er klaar voor? Go for it!

U kunt dit spel ook boeken op de step of op de fiets!

Inclusief
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Moderne tablet per team
  • Prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan