8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Game in Venlo

Details over dit uitje
Empire City Tablet Game in Venlo

Maak kennis met de uitdagende, avontuurlijke en spannende Empire City Tablet Game! Een hypermodern virtueel spel, waarbij teambuilding en vereiste is. Lukt het u om de meeste panden te bemachtigen en gaat uw team ervandoor met de hoofdprijs?

U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of de Crime City Game. Maak uw borst maar nat!

Hoe werkt het Empire City Gamespel? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Wie in uw groep is dé Dagobert Duck?

Jullie krijgen meerdere tablets mee op pad. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Ook uw kennis over de stad wordt getest. Weet u bijvoorbeeld in welke eeuw de Sint Martinusbasiliek is gebouwd? We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café in het centrum van Venlo.

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame of als dinergame!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie
  • GPS Tablets
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan