8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Venlo

Details over dit uitje
Flikken Venlo

Venlo Evenementen biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Venlo. Kruip in de huid van een echte rechercheur en los deze ingewikkelde moordzaak op. Onderweg loop je tegen allerlei vraagstukken en raadsels aan, waarbij samenwerken essentieel is. Los dossier Flikken Venlo op en geniet ondertussen van al het moois wat Venlo allemaal te bieden heeft!

Voordat jullie gaan starten met dossier Flikken Venlo, zal jullie groep worden opgesplitst in speciale onderzoeksteams. Elk team speelt een race tegen de klok en tegen de andere teams. Belangrijk is natuurlijk om het moordwapen te vinden die door de moordenaar is achtergelaten. Langzaam komen jullie erachter wat er precies gebeurd is, wat het motief was van die vreselijke moord en wie de gruwelijke moordenaar is.

Nadat u twee uur als een echte rechercheur aan het werk bent geweest, staat er een welverdiend drankje op u te wachten in een gezellig café in het centrum van Venlo. Het is spannend vermaak voor iedereen. De begeleider checkt ondertussen alle antwoorden van de onderzoeksteams. Welke groep past het beste binnen het team van ‘Flikken Venlo’ en neemt de welverdiende prijs mee naar huis?

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame of als dinergame!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een welverdiende consumptie na afloop
  • Benodigdheden
  • Mooie prijs voor het beste ‘flikkenteam’
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is Flikken Venlo uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Je kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan