8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hunted Tablet Game in Venlo

Details over dit uitje
Hunted Tablet Game in Venlo

Jullie zijn op het nippertje ontstanpt uit de gevangenis en nu... direct een grote slag slaan in het centrum van Venlo natuurlijk!

Maar pas op, want er liggen premiejagers op de loer. Tijdens deze spannende tablet game kruipt u in de huid van zowel een crimineel als een jager. Halverwege het spel zullen de rollen namelijk omgedraaid worden! Wie verzint de beste techniek om uit handen te blijven of om de criminelen te vangen? Wie toont het meeste lef van jullie groep?

In teams van 3 tot 5 spelers gaan jullie de strijd aan. Ieder team wordt voorzien van een GPS tablet waarop een plattegrond van de stad, de kluizen en de personages te zien zijn. De jagers bedenken hun beste techniek om de criminelen te vangen. Deze moeten natuurlijk uit handen van de jagers proberen te blijven. Tegelijkertijd is het aan de criminelen om zoveel mogelijk kluizen te kraken. Maar pas op, zodra er een kluis gekraakt wordt klinkt het alarm en weten de jagers jullie locatie. Snel wegwezen dus! Het wordt een echt spannend kat-en-muisspel.

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame of als dinergame!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan