8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars in Venlo

Details over dit uitje
Ranking the Stars in Venlo

Ranking the Stars, u kent het vast wel van televisie. Maar bij Venlo Evenementen kunt u Ranking the Stars met uw eigen vrienden of familie spelen! Met onze eigen Paul de Leeuw als doldwaze quizmaster zullen alle geheimen op tafel komen.

Enkele dagen voor het uitje vullen alle deelnemers een korte vragenlijst in, waarbij vragen over uzelf beantwoord moeten worden maar u ook uw collega’s, vrienden of familie mag ‘ranken’. Wie is de meest ideale schoonzoon of –dochter? En wie zou vroeger het vaakst uit de klas gestuurd zijn?

Uiteraard kunnen wij de vragen naar uw wensen aanpassen. Zo kunt u elkaar (nog) beter leren kennen! Dit zal resulteren in een spectaculaire en unieke quiz!

In teams van 2 of 3 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Wie weet het meest van de overige deelnemers? De quiz bestaat uit meerdere rondes die langzaam zullen oplopen naar een hoogtepunt.

Ronde 1 & 3

Wie kent wie het best? De quizmaster stelt diverse meerkeuzevragen en open vragen. Weet u nog wat u vroeger wilde worden of met wie uw teamgenoot wel een beschuitje zou willen eten?

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten hebben wij berekend hoe hoog u geklasseerd bent per kwestie. Tijdens de quiz is het aan jullie om in te schatten hoe de groep elkaar ‘gerankt’ heeft. Daarna nodigt de quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren. Weet daar jezelf maar eens uit te redden!

Welk team sleept de meeste punten binnen? Na afloop worden de punten berekend en wordt er een feestelijke prijsuitreiking voorbereid. Welk team zal eeuwige roem ontvangen?

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame of als dinergame!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum Venlo
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan