8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Culturele uitjes Venlo

Er gaat niks boven de cultuur van Venlo. De stad die in 1184 stadsrecht kreeg en bekend is van de bossche bollen heeft al heel wat doorstaan. Dit is uiteraard af te zien aan het historisch centrum van Venlo. Wij zijn ons hiervan bewust en hebben daarom meerdere culturele uitjes in Venlo georganiseerd. Zo kan je kiezen uit een speurtocht waarin je kennis over de meest bekende inwoner van Venlo wordt getest. We hebben het natuurlijk over de schilder kunstenaar Jeroen Bosch. Maar ook zijn er meerdere culturele uitjes Venlo in de vorm van een rondleiding, rondvaart, steptocht of solex tour. Ga jij met je collega’s op bedrijfsuitje in Venlo? Wij hebben genoeg alternatieven voor culturele uitjes in Venlo. 

Stel al uw vragen aan Doukje!
Filter
Budget
Aantal personen
Type uitje
6 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Culturele uitjes
  • Verwijder alle filters
Walking Dinner in Venlo
Walking Dinner in Venlo
Populair
Vanaf € 57,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 5 uur

Eten en wandelen in Venlo, waarbij Venlo Evenementen's gids u tijdens de Walking Dinner de mooiste plekken van de schilderachtige stad laat zien.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Rondleiding met gids door Venlo
Rondleiding met gids door Venlo
Vanaf € 13,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 2 uur

Venlo Evenementen nodigt u uit in de rondleiding Venlo de stad te leren kennen: een ervaren gids laat u in de stadswandeling alles zien en horen.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Stadswandeling-op-maat in Venlo
Stadswandeling-op-maat in Venlo
Vanaf € 13,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 2 uur

Of u de vestingwallen van Venlo wilt bezoeken, of een wandeling door het oude centrum, Venlo Evenementen regelt voor u een stadswandeling-op-maat.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Steptocht met gids door Venlo
Steptocht met gids door Venlo
Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW Vanaf 15 personen ‐ 2 uur

Maak een steptocht in het bruisende, historische centrum van Venlo. Als verjaardag, vrijgezellenfeest, of als uitje met familie, collega's, vrienden.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Solex Tour in en om Venlo
Solex Tour in en om Venlo
Vanaf € 44,50 p.p. excl. BTW Vanaf 20 personen ‐ 3 uur

Lekker pruttelen in de Solex Tour in en om Venlo, langs kasteeltjes, molens en boerderijen. Doe Venlo Evenementen's nostalgische solex experience.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Fietstour in Venlo
Fietstour in Venlo
Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 2 uur

Een gezellige Fietstour van Venlo Evenementen, onder vakkundige begeleiding, waarbij u geniet van de historische binnenstad en de prachtige omgeving.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Venlo voor de leukste cultuur uitjes

De prachtige stad met het historisch centrum kreeg van graaf Godfried III van Leuven in 1184 stadsrechten. De stad is ontstaan door samenkomst van handelaren. De handelaren kwamen daar bijeen door de samenloop van de Dommel en de Aa. Het was de vierde stad in het Hertogdom Brabant en dat geeft veel voer voor onze culturele uitjes Venlo. In het centrum van Venlo treffen we in levende lijven de geschiedenis van de stad. De meest bekende architecturale hoogstand van Venlo is natuurlijk de Sint-Jan Kerk. De Sint-Jan kerk staat centraal in de historie van de stad en ontbreekt daarom niet in een van onze culturele uitjes. Daarnaast biedt de stad veel meer historie voor het oog zoals de Markt van ‘s Hertogenbosch, het Noordbrabantse Museum en niet te vergeten het Jheronimus Bosch art center. Als dat nog niet genoeg is kan je in het stedelijk museum van Venlo moderne kunst bewonderen. De perfecte ingrediënten voor een Cultureel uitje in Venlo, vind je niet?

Welk cultureel uitje in Venlo kies jij

Kies uit een van onze culturele uitjes in Venlo en leer de stad kennen. Het werk van de noordelijke renaissance schilder Jheronimus Bosch beter bekend als Jeroen Bosch heeft heel wat vernieuwing gebracht in de kunstwereld. Onder het grote publiek nog wat ondergewaardeerd maar wij weten alles van hem af. In de speurtocht komen jij en je gezelschap alles te weten over de rijke geschiedenis van de schilder. Je wisselt verkenningen af met heerlijke rustmomenten gepaard gaande met heerlijk eten en drinken. Dit cultureel uitje is te boeken op ieder door jou gewenste dag en tijdstip.
Tijdens een dagje uit in Venlo lekker door steegjes rondscharrelen? Dat gaan we doen gedurende het culturele uitje struinen door de steegjes van Venlo. Je krijgt een persoonlijke gids toegewezen. Een echt bosselaar met jaren ervaring! Samen leer je Venlo te voet kennen. Laten we nu eerlijk zijn, dat is toch de beste manier om meer over een stad te weten te komen. Kom je niet aan het minimum van 10 personen? Geen probleem, zolang je bereid bent om voor het minimaal aantal personen te betalen kan jouw cultureel uitje in Venlo gewoon doorgaan.

Een cultureel uitje op maat in Venlo

Kom naar Venlo en geniet van een heerlijke bossche bol. We verwelkomen je graag tijdens een van onze culturele uitjes. Toch liever workshops in plaats van een cultureel uitje? Venlo evenementen organiseert het allemaal. Zie je jouw uitje er niet tussenstaan en heb je bijvoorbeeld aansluitend zin in een heerlijk diner? Neem dan contact op met ons om je eigen, op maat gemaakte, uitje samen te stellen. Tot snel!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan